home >>

[SHAKEN FALL ’11]

15 – 23 OKTOBER 2011

BEKIJK DE WEBSITE

10 creatievelingen hebben met inhoudelijke en technische ervaring in de meeste uiteenlopende disciplines samen gewerkt naar aanleiding van het thema ”Vooroordelen“. En dat vanuit het uiterste zuiden van België, in een piepklein dorpje genaamd ‘Macon’.


[SHAKEN FALL ’10]

22 – 31 OKTOBER 2010

BEKIJK DE WEBSITE

15 creatievelingen hebben met inhoudelijke en technische ervaring in de meeste uiteenlopende disciplines samen gewerkt naar aanleiding van het thema ”De Tijd van Nu“. En dat vanuit het uiterste zuiden van België, in een piepklein dorpje genaamd ‘Macon’.


[SHAKEN SPRING’10]

4 – 13 JUNI 2010

BEKIJK DE WEBSITE

15 creatievelingen hebben met inhoudelijke en technische ervaring in de meeste uiteenlopende disciplines samen gewerkt naar aanleiding van het thema ”Wat ben ik waard?“. En dat vanuit het uiterste zuiden van België, in een piepklein dorpje genaamd ‘Macon’.


[SHAKEN WINTER’10]

10 – 17 FEBRUARI 2010

BEKIJK DE WEBSITE

17 creatievelingen hebben met inhoudelijke en technische ervaring in de meeste uiteenlopende disciplines samen gewerkt naar aanleiding van het thema ”Wat is normaal?“. En dat vanuit het uiterste zuiden van België, in een piepklein en uiterst ‘normaal’ dorpje genaamd ‘Macon’.


[SHAKEN FALL’09]

23 OKTOBER – 1 NOVEMBER 2009

BEKIJK DE WEBSITE

Gedurende een week hebben 22 jonge makers met inhoudelijke en technische bagage, uit vele verschillende disciplines, gewerkt in de Belgische Ardennen met het thema “Halen&Brengen“. Wat kom je halen, en wat kom je brengen deze week? Vanuit dit thema zijn er geleidelijk drie onderwerpen ontstaan.


[SHAKEN – ARDENNEN OFFENSIEF]

8 – 13 FEBRUARI 2009

BEKIJK DE WEBSITE

Tijdens het Ardennenoffensief is in een week tijd met 35 multimedia specialisten gewerkt aan 50 formats voor workshops. Gek. Nieuw. Ludiek. Eenvoudig. Briljant en Grappig.
Altijd creatief en in een week tijd kun je VEEL nieuwe ideeën lanceren!


[SHAKEN XL]

11 – 19 OKTOBER 2008

BEKIJK DE WEBSITE

Het thema Strange Fruit bracht veel teweeg en resulteerde in een authentiek vinyl en gesamtkunstwerk met foto’s en sfeerimpressies. Soundscapes, laboratoriumresultaten, een viertal poptracks, interactieve installaties met antipsychiatrische maatschappijkritiek.


[SHAKEN ’08]

24 FEBRUARI – 2 MAART 2008

BEKIJK DE WEBSITE

” Als ik nou eens wist wat ik wil !??!!!! ” ‘Het alter ego van een kunstenaar’
Deze week ontstonden er o.a. een performance met film, video, stil theater, soundtracks, autonoom werk en veel fotografie en stills.
Al met al een zeer bijzondere week!


[SHAKEN ’03]

JANUARI 2003

BEKIJK DE WEBSITE

De bakermat voor Shaken! 500 Unieke cd hoezen, 11 songteksten, net zoveel opnames, 3 videoclips, waarvan 1 is opgenomen in een sauna, ontluikende liefde. Kortom een week om nooit te vergeten.