blog >>

[#Shaken Fall maandag door Alex]

Bananen, bananen, bananen, die gaan er beter in als een meloen. Tien over half negen, ik krijg het stomme liedje mijn hoofd niet uit terwijl ik met Bert heen en weer loop tussen keuken en serre. Met een stapel borden, kopjes, karaffen jus, bestekbak, broodbelegkrat, terug met een stapel blijkbaar diepe borden.

Ellen zet vleeswaar, kaas en yoghurtbenodigdheden neer op de bar. Michel ruimt de beamer op; de projectietafel van gisteravond is nu broodtafel. In de keuken slinger ik de eerste rekken met afwas de spoelmachine in. De spoelmachine wast uw afwas in vijf minuten (bijna) brandschoon. De spoelmachine is groot, lawaaiig en zeer cool. Bananen, bananen, bananen, velletje eraf en mondje opendoen.

Als ik klaar ben, loop ik terug naar binnen en leg Jack Johnson op de pick-up, eerste plaat van de dag.

Een reactie op “#Shaken Fall maandag door Alex”

  1. Hi Diederik,

    Van die bananen geloof ik wel ๐Ÿ˜‰ Maar kan ik ergens op jullie site lezen aan welke projecten jullie werken?

    Groet uit rainy Arnhem,
    Paul

Reageer