blog >>

[#Shaken Fall donderdag door Alex]

Githa, Inge en Maartje zijn al druk in overleg, terwijl ik de laatste happen yoghurt nog naar binnen moet schuiven. Sandy schuift aan bij het overleg en Arjan geeft wat tips.

Tien uur, Marleen sleept zich door de serre met bladen afwas waarvoor het te vroeg is. Pet, die gisteren voor de tweede nacht op rij bezig was met rook, spiegels, een schijnwerper en een camera die ratelde als een mitrailleur, heeft vanochtend voor het eerst een pet op die hij al een keer op heeft gehad.

Cellosuites van Bach uit de laptop op de pickup, eerste plaat van de dag. De deadlines doemen op en de nachten worden korter: de koffie is vandaag al op voor het ontbijt is afgelopen. Gelukkig is het vandaag humor-dag.

Een reactie op “#Shaken Fall donderdag door Alex”

  1. Hallo bekende en onbekende shakers, ben heel erg nieuwsgierig naar jullie week en eindresultaat. Ik zou nu graag een “fly on the wall” zijn, maar ik moet zeggen deze blog helpt me een eind op weg. Ik ben zeker van de partij als er in Nederland een presentatie is. groetjes

    Ps ben fan project Gevonden VoorWerpin … prachtige foto’s

Reageer