blog >>

[#Shaken Fall vrijdag door Alex]

Half tien. Ik rijd langs Breukelen richting Utrecht.
Gistermiddag om half drie vertrok ik uit Werpin, naar het promotiefeest van Arne. Vertrekken was onwerkelijk; ik ging naar mijn beste vrienden en een goed feestje toe, maar het voelde vooral als weggaan en achterlaten. Hotton, Marche, Bruxelles, Malines, Anvers, pauze, Breda, Utrecht, Amsterdam. Half zeven. Thuis, Akhnaton, thuis. Half drie vanochtend.
In de auto zet ik The Knife op, eerste plaat van de dag. Utrecht, Gorinchem, Breda, Antwerpen, Mechelen, Brussel, Marche, Hotton, Werpin, non stop. Vijf over half een, ik draai het parkeerplaatsje op.
Bij de deur staan Gwendolyn en Sandy. Gwendolyn juicht en geeft me een knuffel. Ik onderdruk een sterke neiging om Sandy gedag te kussen alsof ze een goede vriendin is die ik lang niet heb gezien.

Reageer