blog >>

[Shaken Winter ; What's in it for me ?]

Carline Huge : Illustrator & Kunstenaar over haar Shaken Week in Oktober :

Shaken Fall heeft in een week zoveel nieuwe ervaringen en inzichten gebracht dat ik eigenlijk sindsdien alles bewuster en met meer energie aanpak als daarvoor.
Ik wist niet wat me te wachten stond en stapte deze week in met een geheel open vizier. Onder andere daardoor heb ik me optimaal kunnen laten verrassen door alle goede dingen die er vervolgens gebeurden. Wat gebeurde er zoal? En wat betkende Shaken Fall voor mij? Nu ja, bij deze een aantal steekwoorden: eigenzinnige en eigenwijze mensen, energie,
verdieping, obstakels uit weg ruimen met veel positieve en aandachtige inzet zowel vanuit de begeleiding als vanuit de andere deelnemers, lachen, heel veel lachen, soms huilen maar daarna weer lachen, hard werken, denken en vooral veel doen. Ik heb nog nooit zo weinig geslapen als in deze week maar ik kreeg er een enorme berg energie voor terug waar ik eigenlijk tot op de dag van vandaag nog steeds de vruchten van pluk.

Mijn advies: gewoon doen dus! Geef je op ! Als er iets moet veranderen dan is dit een feestelijk begin!”

Van 20 tm 28 februari 2010 is er weer een intensieve, confronterende en interdisciplinaire week. Ben jij kunstenaar, muzikant, vormgever, schrijver, danser, performer, producer, fotograaf en zoek je een uitdaging : www.shakennotstirred.nl &

Reageer