blog >>

[Best of Shaken tijdens Kunsttour 2010 & Freigeist]

Best of Shaken in AINSI

Tijdens de Kunsttour 2010 & Freigeist zal ook werk wat tijdens Shaken gemaakt is getoond worden. Geen werk van één bepaalde Shaken, zoals vaak het geval is, maar een echte ‘Best of Shaken’. Projecten die goed weergeven wat Shaken inhoudt en daarom aan de wereld getoond moeten worden.

Freigeist: “Het eendaagse Freigeist Festival is een viering van kunst, muziek en optredens van regionale en internationale artiesten in AINSI in het zuiden van Maastricht. Het festival laat verschillende conventionele alsmede experimentele vormen van kunst en muziek zien en is een voorproefje op de Underground Kunsttour 2010.”

Kunsttour: “De KunstTour – kunstdagen Maastricht – is een jaarlijkse, meerdaagse, euregionale manifestatie voor hedendaagse kunst, klankkunst en vormgeving in Maastricht. Van zaterdag tot maandag vindt de Underground ArtTour plaats die start vanaf het centrale knooppunt De Timmerfabriek. Voor meer informatie”

Al dit moois is 21 mei 2010 te aanschouwen vanaf 12:oo aan de Lage Kanaaldijk 115 in Maastricht.

Reageer