blog >>

[Freigeist!]

Freigeist Op Vrijdag

Vandaag is Het Freigeist Festival in Maastricht begonnen.

Dit eendaagse festival is een viering van kunst, muziek en optredens van regionale en internationale artiesten, al dan niet gevestigd in de AINSI. De initiatiefnemers willen zowel conventionele als experimentele vormen van kunst en muziek laten zien en beschouwen het festival als een voorproefje op de Kunsttour die op zaterdag van start gaat.

Bands, kunstenaars en performers zoals Funkmonster, The Count, Daniel van Hauten en voorstellingen van de Toneelacademie zullen voor een groot deel het programma bepalen. Daarnaast zijn er nog verschillende kleinere voorstellingen die ook voor het nodige amusement zullen zorgen. Shaken Winter is hier een van.

Het festival wordt afgesloten met een feest in de oude fabriekshal met dj duo Robosonic (Berlin Kreuzberg Institut). Freigeist is opgedeeld in twee dagdelen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Jules & You, Bouillonstraat 12 of via www.freigeist-festival.com.

Shaken Winter @ Freigeist Festival

Reageer