blog >>

[Mylène, Jeroen en Katja bij Shaken Spring 2010!]

Zo’n 2 weken geleden heeft Arnhem-Direct 3 plaatsen gesponsord voor het project Shaken not Stirred van Stichting Dollypop. Mylène, Jeroen en Katja waren het meest vingervlug om zich aan te melden. Hieronder vertellen zij wat het met hun doet.

Shaken volgens Katja Linders:
Met een groep creatieven ver weg in België zitten, een kans om stil te staan bij creativiteit en wat ik daar mee wil en kan. Nu ik hier ben, blijkt het intenser en veel omvattender dan ik had kunnen bedenken. Met vallen en opstaan ben ik bezig met het verzinnen en uitvoeren van projecten, werk ik samen met anderen en ontdek ik iedere dag steeds beter wie ik ben en wat ik kan.

Shaken volgens Mylène Ragon:
Shaken laat je schudden op je grondvesten. Ik kwam via Arnhem Direct in een rollercoaster terecht waarin je een week blijft zitten. Je verlegt je grenzen op verschillende vlakken die je deelt in een groep: uiteindelijk maakt iedereen hetzelfde mee! Het is een volle week met veel indrukken, emoties en een resultaat. Voor mij is dit een unieke beleving geweest waar ik straks veel aan ga hebben.

Shaken volgens Jeroen Bevers:
Met een beetje toeval en geluk ben ik bij Shaken terecht gekomen. Blijkt het precies te zijn wat ik nodig heb ik mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Confronterend en grens overschrijdend.

Een reactie op “Mylène, Jeroen en Katja bij Shaken Spring 2010!”

  1. Twitter Comment


    Mylène, Jeroen en Katja bij Shaken Spring 2010! #arnhemdirect #shakennotstirred [link to post]

    Posted using Chat Catcher

Reageer