blog >>

[CRE-AID KunstVakDocenten]

Met trots presenteren wij u: Creaid Kunstvakdocenten.

Van 1 t/m 7 november 2010
Aanmelden kan nog steeds!

In november start er een nieuw interdisciplinair project van Stichting Dollypop, een soort shaken voor kunstvakdocenten. Het concept: 5 dagen vrij werk maken met kunstenaars van andere disciplines daarna deze ervaring omzetten in concreet les of project materiaal om thuis in het werkveld mee aan de slag te kunnen. Dit proces wordt begeleidt door inhoudelijke begeleiders (kunstenaars) en procesbegeleiders (coaches/ pedagoog), het resultaat wordt door dik en stijlloos verwerkt in een reader en dvd met voorbeeld materiaal.

We zijn al meer en meer de wereld in aan het gaan met dit nieuws, zo heeft edu-art zich geïnteresseerd uitgesproken en zijn er contacten gelegd met de masteropleiding voor kunstvakdocenten van Artez. Maar nog veel mensen weten niet van dit project, dus mocht je mensen kennen, breng ze op de hoogte! Ze kunnen zich nog steeds aanmelden!
Ook kunnen ze mailen met vragen en voor informatie naar k.timmerman@dollypop.nl.

En: hoe de blog in de gaten voor meer nieuws en ook ten tijde van het project zal er geblogt worden over het project.

Update (30 september 2010):
EDU-ART heeft een toezegging gedaan voor een experimentele samenwerking!
Voor scholen uit Gelderland biedt EDU-ART een implementatietraject aan na Cre-aid Kunstvakdocenten. (begeleiding worden door subsidiegelden van EDU-ART betaalt.) Hierdoor ontstaat inbedding in de eigen organisatie van de kunstvakdocent met als uitgangspunt: hoe worden deze elementen concreet in de dagelijkse praktijk en hoe kan de verbinding en verbreding intern worden gerealiseerd?
Dit betekent begeleiding bij implementatie van de inhoud van de training in de bestaande werksituatie.

Reageer