blog >>

[In de houten broek: presenteert]

Manon Uphoff
Zondagmiddag 27 februari
17.00-18.00 uur
Geertekerk, Utrecht
Toegang gratis (gift wordt op prijs gesteld)

“ Doe je mee aan een onderneming zonder eer of beloning?…misschien overleven we het niet….”

Onder dit motto houdt Manon Uphoff een sermoen over de rol die eer speelt in het alledaagse leven van iedereen. Nauw verbonden aan eer is trots en daaraan hangt het probleem van gezichtsverlies, de angst om verlies van status. In haar sermoen zal zij leunen op het werk van Tenessee Williams: A streetcar named Desire , van Mishima: Een zeeman door de zee verstoten en van Akutagawa. Ook verwijst zij naar scènes uit de filmsWhatever happened to Baby Jane en Glengarry Ross.

Met muzikale ondersteuning door het koor Bianca C.o.l.v Fred Abbingh.
Manon Uphoff ( Utrecht 1962) is schrijfster van een gerespecteerd oeuvre van romans en korte verhalen. www.manonuphoff.nl

Reageer