blog >>

[Animatie Vliegen]

Angelique van Grootel heeft tijdens Shaken Fall 2011 een animatie gemaakt.

“Mijn doel tijdens shaken fall was juist om autonoom te werken, omdat ik daar normaal niet aan toe lijk te komen. Ik ben erg goed in het volplannen van mijn agenda en misschien is het wel een excuus om er niet aan te hoeven beginnen omdat ik bang ben dat ik het niet kan. Het advies dat ik kreeg van Karin om eens even stil te gaan staan, werkte; Ik kreeg al na 10 minuten een compleet idee voor een filmpje, wat ik met coaching van Marijke & Lars en muziek van Wim voor het eind van de week realiseerde. Het was een genot om te doen en ben blij met het proces en resultaat.”

Met muziek van Wim Kuper
En technische ondersteuning van Lars J. Brouwer

Vliegen [Fly] from Angelique van Grootel-shortcake on Vimeo.

Reageer