blog >>

[One Week One Confrontation]

Afgelopen Shaken hebben twee deelnemers een video gemaakt over hun confrontatie tijdens de week. De video en hun commentaar hierop, kun je hieronder zien. Van 20 tot 28 februari is er weer een shaken week en er zijn nog enkele plaatsen vrij! Meld je snel aan om deel te nemen. Kun je niet? In juni en oktober gaan we weer, je kunt je nu al aanmelden, om zo zeker van je plek te zijn!

One Week One Confrontation from Diederik Vrijhoef on Vimeo.

Inge Weterings, Interaction Designer :
“Shaken Fall was voor mij een ervaring die ik heel moeilijk vind om uit te leggen aan anderen. Dit komt door het speciale

3 reacties op “One Week One Confrontation”

  1. Twitter Comment


    ๐Ÿ˜€ [link to post]

    Posted using Chat Catcher

  2. […] van eerdere Deelnemers en wat het je op kan leveren; Klik op hun naam voor de volledige reactie. Inge Weterings – Shaken Fall 2009 – Interaction Designer “een verbreding van mijn blik op de kunstwereld, nieuwe vrienden, een nieuw netwerk en enorm […]

  3. […] de post op hun website: Kunstenaars & Co, tel. 020

Reageer