blog >>

[‘een verrassende, uitdagende & confronterende week’]

Robbert Slotman en Carline Vrielink van De Ruimte Ontwerpers waren deelnemers tijdens Shaken Spring 2010. In hun nieuwsbrief vertellen ze over hun ervaring tijdens Shaken:

Robbert maakte samen met anderen grote absurdistische tekeningen. Carline bedacht een kaartspel dat, naast dat het een enorm leuk spel is om te doen, ook je bewustzijn over het leven van nu vergroot. En ook verzon zij het project Vierzijdig [een project waarbij telkens 4 mensen hun kijk geven op een onderwerp, in dezelfde vorm]. Het was een verrassende, uitdagende & confronterende week met mooie resultaten. Shaken: een grote aanrader voor wie de ramen open wil zetten en de kussens flink op wil schudden om vervolgens met nieuwe energie en ideeën aan de slag te kunnen.

Reageer