blog >>

[EenTweeTien documentaire]

EenTweeTien, de creatieve broedplaats waar studenten van de HAN de afgelopen vijf maanden samengewerkt hebben aan schoolprojecten krijgt zijn eigen documentaire. Gemaakt door de heren van Smallfilm (ook studenten van de HAN) is dit een kijkje in de creatieve broedplaats aan de Vossenstraat 10 in Arnhem. De film is op woensdag 30 juni om 19.30 te bewonderen in Filmhuis Oosterbeek.

De premiere van de docu vindt plaats tijdens een bijeenkomst van TED in het filmhuis. Het thema van de avond is ‘Levenskunst’. Tijdens deze avond zal niet alleen de EenTweeTien documentaire worden vertoond, maar is de gehele avond gevuld met inspiratie. Door drie hosts worden favoriete momenten van TED (een internationaal netwerk onder het mom “Ideas worth spreading”). Om aanwezig te zijn bij de premiere van de EenTweeTien documentaire kan je een mailtje sturen naar sandra@meestersadvies.nl. Wees er snel bij want er is maar plek voor 60 mensen!

EenTweeTien Documentaire Trailer from Jeroen Diks on Vimeo.

Reageer