blog >>

[17 juli eerste editie Metro54 Blockjam]

Aanstaande zaterdag 17 juli is het de hoogste tijd voor de eerste editie van de Metro54 Blockjam onder station Amsterdam Bijlmer Arena! Een ontdekkingsreis langs de verschillende subculturen, sounds, uitingen en kunst die de grote stad herbergt.

De Metro54 Blockjam is een energiek en onstuimig feest met diverse ingrediënten, zoals live performances van Zwart Licht, Mo & Brakko, Skinto en Herb-a-lize It, een dansvoorstelling én –workshop van Multiple Moves i.s.m. Krater Theater en een doorlopend videoprogramma in onze caravan met o.a. Do the Bijlmershake.

Verder zijn er enkele expo’s zoals  Home Made: the Bijlmer van Ilja Meefout, het experimenteel videomappingproject Tunnelvision i.s.m. SJA , diverse pop-up shops, guerrilla spoken word performances onder leiding van Mind the Gap & For the Love of Art en nog veel meer…

De muziek wordt verzorgd door gangmakers en aanstormend dj-talent zoals o.a. 22tracks.com, L’Afrique Som Systeme, Viral Radio, Africanhiphop.com soundsystem met DJ 360, Bomb Diggy, Sensiriti Sound en DJ Leee.

De Metro54 Blockjam wordt om 15.00 uur spetterend geopend door SEBB feat. Eternity (i.s.m. ZO! Cultuur), Zuidoost’s beste brassband. Als je uitgefeest bent is er ruimte om te relaxen en te genieten van Bijlmer’s bekendste BBQ van Patrick’s Catering.

Reageer