blog >>

[Expositie Binnenzee in RC de Ruimte]

Binnenzee

Zes verschillende visies op het unieke karakter van IJmuiden worden verweven met persoonlijke herinneringen, oude mythen en gecombineerd met gevonden voorwerpen uit de stad. De diversiteit van de kunstenaars en de onderlinge uitwisseling van ideeën die door deze samenwerking tot stand komt zullen een ander beeld geven van IJmuiden. Dit samenwerkingsproject noemen zij ‘Binnenzee’.

Oud shaken deelnemer Bert Jacobs is onderdeel van deze exposities naast kunstenaars: Brigitte Mulders (schilderijen en geluid), Josien Vogelaar (fotocollage en animatie) , Emily Kocken (beeldverhaal), Saskia de Brauw (textiel installatie) en Jet Nijkamp (houtskooltekeningen).

Opening: 7 augustus om 16:00 uur
Finissage: 28 augustus om 16:00 uur
openingstijden: do t/m zo van 13 – 17 uur
en op afspraak, www.rcderuimte.com

Reageer