blog >>

[Uitnodiging Rendez-Vous Groen, Groener, Groenst]

Een masterclass voor ontwerpers die zich verder willen verdiepen in duurzaam ontwerpen.

Xpert CMKB (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht), BNO en het ICOON organiseren een  masterclass over duurzaam ontwerpen op woensdag 1 december.

Hoe groen ben jij eigenlijk als ontwerper? En hoe groen zou je willen zijn? Hoe kun jij jezelf tussen al die initiatieven blijven onderscheiden? Wat betekent dit voor het gesprek met de opdrachtgever? Waar gaat de toekomst naartoe? Waar zitten jouw business kansen? Deze vragen staan centaal tijdens de Rendez-Vous Groen, Groener, Groenst.

Rendez Vous Utrecht

Deelnemen?
Rendez-Vous Groen, Groener, Groenst is bedoeld voor grafisch, product- en interieurontwerpers die al een aantal jaren hun eigen bedrijf hebben en spelen met groene ideeën of al enige tijd met duurzaam ontwerpen bezig zijn. Deelname is gratis en vanwege het beperkt aantal plaatsen raden we je aan je snel aan te melden. Kijk op http://www.rendezvousutrecht.com/ voor meer informatie!

Reageer