blog >>

[Vacatures bij de Ruimte Ontwerpers grafisch + digitaal]

kantoor-de-ruimte-utrecht

Ontwerpbureau de Ruimte Ontwerpers zoekt twee nieuwe mensen om hun team te versterken!

We zoeken 2 mensen (v/m):
1: Een (junior) ontwerper digitaal
Je ontwerpt bij ons aan websites, software, applicaties, e-books, animaties, wirefames & storyboards. Je beheerst de bekende programma’s: Photoshop, Illustrator, Fireworks, Flash. Je hebt kennis van techniek, maar je hoeft niet zelf te bouwen, dat laten we over aan onze technische partners.

We werken in een klein bureau waarin de rollen in elkaar overlopen. Je bent dus meer dan uitvoerder van andermans ideeën.  Je zult al snel met webbouwers en opdrachtgevers overleggen en offertes en planningen maken.

2:  Een (junior) grafisch-ontwerper
Je ontwerpt bij ons tijdschriften, boeken, affiches, projectstijlen en meer. Je werkt zelfstandig aan kleine projecten, bij grote projecten in een team. Daarbij werk je ook aan websites (± eenderde van je tijd), want papieren en digitale communicatie gaan steeds vaker samen.
Er zit een uitvoerende kant aan je werk, dus je moet de programma’s beheersen: Indesign, Illustrator, Photoshop.

We werken in een klein bureau waarin de rollen in elkaar overlopen. Je bent meer dan uitvoerder van andermans ideeën. Je zult al snel drukkers en fotografen begeleiden, met opdrachtgevers overleggen en offertes en planningen maken.

Kijk voor meer informatie op de website van de Ruimte Ontwerpers!

Reageer