blog >>

[Shaken Fall 2011 voor kunstvakdocenten]

Voor het eerst gaan er kunstvakdocenten mee tijdens Shaken Fall 2011, waarbij zij samenwerken met de kunstenaars en uiteindelijk nieuw lesmateriaal ontwikkelen.

De kracht van dit project zit in het gegeven dat docenten allemaal een andere kunstachtergrond hebben en samen in deze week, volledig gericht, bezig kunnen zijn met het maken van kunst. Door deelname van docenten uit verschillende kunstdisciplines worden de verschillende individuele en vakspecifieke kwaliteiten aan elkaar gekoppeld. Dit zal leiden tot nieuwe onverwachte ervaringen waarin het geheel meer word dan de som der delen. En het geeft inspiratie, zowel voor het lesgeven als mede de eigen creatieve en artistieke ontwikkeling.

Tot slot van de week worden de ervaringen gebruikt om tot een visie en methodiek te komen die bruikbaar is voor het concreet toepassen van interdisciplinair werken in het voortgezet onderwijs. Het materiaal dat ontstaat wordt verwerkt in een reader en een dvd, materiaal dat meteen bruikbaar is in de praktijk.

Resultaat

– Professionele coaching en training gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.
– Inspiratie, creatieve nieuwe impuls aan je bestaande werk
– Kennismaking met interdisciplinair werken als concept en methodieken.
– Uitbreiding van netwerk door groep professionals
– Uitbreiding van je mogelijkheden om in bestaande werkveld projecten op te zetten en ideeën te realiseren.
– Concreet levert de week een pakket met lesmateriaal op, in de vorm van een reader en dvd met voorbeelden. Dit materiaal kan worden gebruikt om intern aan deskundigheidsbevordering te doen, om bijvoorbeeld een studiemiddag te organiseren voor de collega’s.

 Aanmelding

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor kunstvakdocenten, dus meld je snel aan of stuur neem contact op voor meer informatie!

Een reactie op “Shaken Fall 2011 voor kunstvakdocenten”

  1. […] editie wordt bijzonder, want voor het eerst gaan er kunstvakdocenten mee. Meer informatie hierover? Kijk dan hier!Bekijk hieronder waarom Katie McGonigal en Robbert Slotman, grafisch vormgevers, meededen! Wil je […]

Reageer