blog >>

[Ruimte Ontwerpers zoekt webontwerper]

De Ruimte Ontwerpers

De Ruimte is een gedreven bureau met een werksfeer waarin oog is voor ieders persoonlijke kwaliteiten. We zoeken een collega voor vier of vijf dagen per week voor onze hoofdlocatie in Utrecht. Je ontwerpt bij ons aan websites, software, applicaties, wirefames. Je hebt kennis van techniek en stuurt onze technische partners aan. Je bent procesverantwoordelijk, overlegt met opdrachtgevers en maakt offertes en planningen.

Onze toekomstige collega is:

– Creatief & visueel:
Je hebt eigen ideeën die je vlot omzet in beeld, met gevoel voor de huidige beeldcultuur.

– Sociaal & extravert:
Je bent energiek, organiseert je eigen werkproces en werkt graag samen.

– Analytisch & redactioneel sterk:
Je denkt na over inhoud, doel en doelgroep van je ontwerpen

– Technisch vaardig:
Je bent internet-minded en verdiept je graag in de laatste ontwikkelingen.

– Ervaren:
Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring met het ontwerpen van digitale media.

Spreekt dit werk je aan, mail dan je sollicitatie naar sollicitaties@de-ruimte-ontwerpers.nl ovv ‘ervaren webontwerper ‘. Je sollicitatie bevat: (1) Een cv, (2) Je portfolio: een pdf of website, (3) een op ons toegesneden motivatiebrief.”

Bekijk hun website voor enkele voorbeelden!

Reageer