blog >>

[Shaken Fall 2011… GELD!]

Shaken Fall 2011 is begonnen. Met 10 creatieven sterk uit veel uiteenlopende disciplines. Zo hebben we sound designers, muzikanten, multimedia ontwerpers, autonoom kunstenaars en ga zo maar door. Het thema deze editie is ‘Geld’, wat direct binnen de groep, maar ook daarbuiten veel oproept. Macht, hebzucht, ruilhandel, schoonheid van geld (in waarneming). Ook op onze Facebook pagina riep het thema veel op en begon er een korte krachtige discussie.

Tijdens het gesprek bij Shaken ging het richting vooroordelen, bijvoorbeeld van mensen met veel of weinig geld, dit thema vooroordelen is bij velen blijven hangen. En het lijkt er nu op dat dat het nieuwe thema zal gaan worden.

Ik ben erg benieuwd wat jullie ideeën hierbij zijn! Ga naar onze Facebook pagina om erover mee te praten!

Reageer